Årsforbruk med Lano produkter!

Ja i dag etter mye om og men fikk jeg altså hentet premien til lillemor som fylkesvinner i Lano konkurransen, og det var jo ikke så lite som jeg trodde det skulle være men ble ganske skuffet da vi ikke fikk litt av alle produktene de har i stedet for bare noe, og ikke minst så var jo esken så skadet at 2 av håndsåpene hadde knust og det var såpe overalt, men siden dette er noe vi bare har fått så orker jeg ikke å gjøre noe med det :p Uansett så har vi fått det nå da :D  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits