Facebook side!

Jeg har fått et par spørsmål om hvorfor jeg ikke lager en facebook side for bloggen så dere lesere lettere kan følge bloggen min, og svaret er det at jeg rett og slett ikke har følt at det er noe som passer seg for en "amatørblogg".

Men nå skal jeg legge tvilen min til side, og faktisk prøve ut dette, så til dere som vil følge meg, ja da er det bare og trykke på bildet så kommer dere til siden min, og jeg blir veldig glad for hver og en som liker den.

Når sant skal sies så er dette bare på prøve stadiet enda så hvis jeg ser at folk ikke bruker den, da forsvinner den nok like fort og plutselig som den kom.. Hehe

♥Trykk på bildet for og komme til siden♥  

lcemberland
Titter innom for å ønske deg en god natt, og en fin start på uken i morgen! ;) kjempe fin blogg
16.10.2011, 23:21
URL: http://lcemberland.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits