Ny header!

Da har jeg ny header her på bloggen og jeg er veldig fornøyd selv, fikk hjelp av Stian til og få "klippet" ut bildene så er veldig takknemlig for det. Det ser jo såklart ikke kjempe profft ut men så er ikke jeg akkurat en "proff" blogger heller :P Hehe

Jeg syntes det var litt viktig og få litt nyere bilder av ungene der og siden de fineste bildene av dem sammen ikke egnet seg som et helt bilde i header så var jeg nødt til og gjøre det slik, og det er jo det jeg har ønsket hele tiden, jeg har bare ikke vist hvordan jeg gjør det, hehe..

Hva synes dere da?  

martine
Nåååå<3 den hva nydelig<3 gull ungan<3
16.10.2011, 21:30
URL: http://martinemv.blogg.no
Anne-Lene
martine: Takk :)
16.10.2011, 22:25
URL: http://eggetun.blogg.no/
Rita Kristine
Anne Lene Amundsen.. Det e igrunn lenge sia eg har studert navne, og faktisk tenke over korr mange år sia sist eg såg deg :) Flott familie har du fådd deg og alt ser jo bare vællstand ut, så håpe eg kanskje du sei i fra neste gang du e å besøke Sørreisa :)
16.10.2011, 22:52
URL: http://phyxsisphoto.blogspot.com
Anne-Lene
Rita Kristine: Hehe ja herregud det begynne å bli noen år siden det gitt, huff. Takk for det ja, er rimelig stolt over den fine lille familien min <3

Det skal jeg gjøre, helt klart! Er ikke så ofte oppover akkurat men det blir ihvertfall til sommeren :)
16.10.2011, 22:57
URL: http://eggetun.blogg.no/
SiljeMerethe
hvordan program bruker du for å få klippet ut bilder å satt dem over et annet ?? :)
21.10.2011, 21:06
URL: http://gullanmine.blogg.no
Anne-Lene
SiljeMerethe: Vet du at det kan jeg faktisk ikke svare på, fikk kjæresten min til og gjøre grovarbeidet for meg :p
22.10.2011, 01:07
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits