Alt er så vanskelig!

Dagene er virkelig snudd på hodet for meg, og det er virkelig tøft, jeg vill ikke skrive hva som skjer og det er heller ikke mange som vet det, men jeg håper egentlig nå at alt blir som før, bare bedre♥

Jeg sitter her nå, glaner på dataen og det er ingen ting som skjer, såklart er det ingen ting som skjer for alle som ikke er på fest er jo fornuftig og ligger i sengen og sover. Noe jeg også absolutt burde gjort men jeg får altså ikke til, har sovet veldig lite de dagene som har vært og natt blir det vell enda mindre søvn tenker jeg.

Det er vell bare sånn det blir når ting er vanskelig og man har mye og tenke på, og det har vell kanskje blidt litt mye for meg å gå fra å bare være hjemme til og gå skole fulltid, jobbe litt ved siden av, bruke kveldene til lekser også rekke og være mamma, kjæreste og husmor i mellom alt, jeg skal ikke skrkyte på meg og si at det er lett for det er det absolutt ikke men jeg angrer ikke et sekund på det, at jeg nå endelig har begynt på utdannelsen min synes jeg er veldig viktig.

Jeg vil bare også fortelle dere det at jeg synes absolutt ikke jeg er egoistisk i forhold til ungene når jeg  går skole og jobber, jeg synes heller det er veldig positivt for oss alle og jeg prøver og gi ungene litt ekstra oppmerksomhet når jeg er hjemme med de, og de har det også utrolig fint i barnehagen selv om det blir lange dager, bare hvis dere lurer så har jeg fått en kommentar her på bloggen om akkurat dette, der det rett og slett sto at jeg var en elendig mor som hadde så lite tid til dem, og den kommentaren slettet jeg veldig fort! Jeg har vell også mine mistanker om hvem som har skrevet den og jeg vil tro at det går på sjalusi, og det at jeg faktisk har guts til og gjennomføre dette.

Hvis man ser på det på lang sikt så gagner det alle i min familie positivt!

Og det er garantert noen jeg "kjenner" for så mye har jeg ikke skrevet om dette her på bloggen så kan ikke skjønne at en tilfeldig leser har fått for seg det bare etter noen få innlegg. Og jeg håper at du som har skrevet denne komentaren virkelig tar til deg det jeg skriver og tenker deg nøye om, hvis det er deg jeg tror så burde du vell kanskje tenke deg godt om før du åpner munnen og "sier noe!"

Men har hadt noen dager med "fri" fra alt nå og bare kost meg med ungene, i kveld etter at Andrine hadde lagt seg så satt jeg og Sondre her og bare koste oss og faktisk snakket ordentlig sammen, han satt i armkroken min og hvisket i øret mitt at han bryr seg om meg og hva varmer ikke et mamma hjerte mer enn det♥ Og når han våkner om morningen så kommer han kravlene oppi senga mi og legger seg på armen min og bare stryker meg over hodet og gir meg skikkelige bamsekoser og det er virkelig en helt fantastisk følelse, og jeg må jo bare si at han er jo også en helt fantastisk gutt♥

Mens lille Andrine aldri har tid til og sitte rolig og kose så er det helt utrolig og se på hvordan hun utvilker seg og nå er et lite barn i stedet for en baby, og ikke minst se den søsken kjærlighet hun og Sondre har for hverandre, det er helt utrolig, så det må bare bety at jeg og Stian har gjort noe rett her♥

(Bilde er hentet fra google)

♥♥♥

God natt alle sammen, og du anonym som la igjen denne kommentaren du klarte ikke å ødelegge dagen noe mer nei, jeg er stolt over alt jeg klarer og jeg er også veldig glad for alle de fine kommentarene jeg får og ikke minst det at statistikken min går mer og mer opp for hver dag som går og at jeg har flere og flere lesere, så til dere vill jeg bare si god natt, gi alle dere er glad i en ekstra god klem når dere ser dem og sett pris på det gode dere har, man vet aldri når det kan være for sent og man plutselig ikke har det mer.  

senoritaen
Veldig godt skrevet, og herlig bilde <3
15.10.2011, 02:53
URL: http://senoritaen.blogg.no
kul blogg!

Sjekk ut min. har nettop laget den, og skrevet 1 innlegg :)

http://bliskyffgang.blogg.no/
15.10.2011, 02:58
Riyanna Shams
Super flink du er, som klarer alt dette! Du fortjener skryt!!! Er sykepleierstudent selv, har ikke fått med meg hva er det du studerer, men det er ikke lett, studiene krever masse og i tillegg har du to unger, mann, hus og jobb, synes at du er kjempe flink!!! Ønsker deg masse lykke til og mange gode stunder med søte ungene og familien din!
p.s. Ignorer dem som prøver å ødelegge dagen, med de billige kommentsene sine, de er ikke verdt oppmerksomheten din, og ikke bruk den dyrbare tiden på å bry deg om sånne folk. De fortjener dette ikke!
Good luck again =)
15.10.2011, 03:03
URL: http://riyannas.blogg.no
Kamilla Fjelli
Du hadde en kjempefin blogg! håper du får en fin helg :)

Det hadde betydd så sinnsykt mye for meg og jentene mine om du kunne tadd deg 2sekunder å bare stemme på åss! Det ville betydd alt for meg å vunnet.. Men vi trenger DIN hjelp! http://www.justpinkitup.blogg.no/index.php?msg=msg2&nom=Silje

Stem på "silje's vennegjeng" vær så snill, du er virkelig en engel vis du gjør det!:D Tusen takk vis du faktisk gjør det! betyr alt for meg .
15.10.2011, 04:24
URL: http://kamillaafjelli.blogg.no
Mamma Ida
Stå på Anne-Lene!
15.10.2011, 09:20
URL: http://www.idakje.blogg.no
martine
Huff snupp.:-(

Bare dritt i den komentaren skjønne it at noen kan på stå noe sånt.. Sondra og andrine har den beste mammaen.. Å det vet jeg veldig godt.. Du gir de alt de trenger pluss mye mer.. Du har den utrolige strålende kjærligheten du sprer..

E det nån som kalle deg dårlig mamma så har dem ikke sett deg i mamma rollen din.. Du gjør hva som helst for de to englan.. Å du klare utrolig bra å jobbe, gå skole og være mamma samtidlig<3 jeg er stolt av deg snuppa.. Utrolig gla i deg<3 stor klem<3
15.10.2011, 09:29
URL: http://martinemv.blogg.no
wildfirejenta
kul blogg:)
15.10.2011, 10:01
URL: http://wildfirejenta.blogg.no
Mamma Ida
Hva skjer med usakelige innlegg her inne? Ser dere ikke at jenta har det vondt?
16.10.2011, 08:19
URL: http://www.idakje.blogg.no
Anne-Lene
senoritaen: Takk for det :)
16.10.2011, 15:55
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
Riyanna Shams: Tusen hjertelig takk :) Denne kommentaren varmet godt må jeg si :)
16.10.2011, 15:56
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
martine: Takk for det snuppa :)
16.10.2011, 15:56
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
Ida, mamma til Emil: Takk for det Ida :)
16.10.2011, 15:57
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits