5+

Jeg må bare skryte litt her også, jeg har jo aldri vært noe skolejente å den beste karakteren jeg noen gang har fått har vært en 4 i faget Engelsk, ellers har alt bare vært 3'ere og nedover, så gleden ble stor i dag da jeg fikk vite at jeg har fått 5+ på innleveringen min i faget yrkesutøvelse :D

Men sånn utenom den lille glad-nyheten så er ikke ting så veldig bra om dagen, jeg sliter veldig men noe og dagene er snudd rett opp og ned. Men skal skrive mer om det senere, orker ikke å begynne med det i dag.



  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:






Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!




Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin










hits