Gratulerer med 1 årsdagen jenta mi!

Har ikke hadt tid til og blogge før nå, men masse masse gratulerer til lillemor som ble 1 år i går(08.10.11)♥ Tiden har virkelig flydd fra oss og jeg kan egentlig ikke tro at det har gått 1 år allerede. Det føles jo som i går da jeg gikk rundt og trippet og håpet på at riene skulle komme men den gang ei, det er faktisk 1 år siden ;)

I går var det familieselskap her og prinsesse midtpunkt koste seg som bare det, hun fikk spise masse kake, fikk kjempe mye fint og ikke minst så storkoste hun seg med alle som var her for å feire henne♥

Dagen i dag går også bort til kakespising, besøk og gaver for i dag er det selskap for venner med barn :D Når sant skal sies så er jeg ganske sliten etter i går så jeg skal være glad når kvelden kommer og vi er ferdig med feiringa ;) Hehe, men det er jo bare en gang man fyller 1 år ;D

♥Tenk, dette er 1 år siden♥

Fødselshistorien kan du lese her!  

May-Teresa
så fin blogg du har! :-)
09.10.2011, 10:18
URL: http://mayteresa.blogg.no
Anne-Lene
May: Tusen takk for det :D
09.10.2011, 10:30
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits