Snart klar for jobb!

Ja nå er det ikke lenge til jeg skal starte min første arbeidshelg :) Det blir godt å få jobbe litt nå ja, og jeg er jo ganske spent. Har inntrykk av at det er en fin plass og jobbe på med mange hyggelige mennesker så dette går nok bra!

Må bare vente til Stian kommer hjem fra jobb så han kan ta over ungene mens jeg jobber :P Hehe

Så dere får ha en fortsatt god helg♥  

Heidi Marita
Hvordan gikk det? (:
03.10.2011, 20:12
URL: http://www.heidimarita.blogg.no
Anne-Lene
Heidi Marita: Det gikk kjempe bra, jeg stortrives der og det var så godt å komme i jobb på et sykehjem igjen ;D Jeg elsker det yrket, ingen tvil :D
04.10.2011, 11:33
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits