Ny header!

Da har jeg pynta bloggen min litt med en ny header av mine nydelige barn♥, ble den ikke fin? :)

De siste dagen har det vært sykdom i huset, jeg har vært i så utrolig dårlig form de siste dagene at det er helt sykt, men nå ser det endelig ut som at jeg er på bedringens vei og det kunne ikke passet bedre ettersom jeg starter i ny jobb i helga :) Det gleder jeg meg veldig til ihvertfall. Skal bli godt å jobbe litt igjen nå, selv om at jeg egentlig føler at døgnet har alt for lite timer, jeg føler ikke at jeg strekker til overalt men det må bare gå seg til..

På en vanlig skoledag så er jo ikke ungene og jeg hjemme før nærmere 16.30 - 17.00 og da må vi jo ordne med mat og leke litt før det er leggetid, også går store deler av kvelden til lekser og rydding av hus, også er det jo bare og legge seg og begynne alt på nytt igjen :P Så jeg kan ærlig innrømme at det er hardt og være mamma og student, og nå når jeg skal jobbe litt ved siden av så blir det vell ikke noe mere med tid vill jeg tro ;) Men man klarer alt man bestemmer seg for og det er jo bare en stor fordel for hele familien at mamsen endelig utdanner seg :)

Minstemor er lagt, Sondre er snart på tur i seng og Stian er på jobb enda så ganske snart er det veldig fredelig for meg :) Og det skal bli deilig ettersom jeg har brukt mer eller mindre hele dagen på å komme frempå med leksene, så kvelden går nok til soffasløving i dag gitt ;)
  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits