Ny uke med nye muligheter!

Ja da var mandagen her og i helga har vi kost oss skikkelig :) Starta med bursdagsfeiring og kino på fredagen og på lørdag ordnet jeg en overraskelses fest for Stian, og det var gøy det. Brukte gårdagen på å være litt redusert men ellers var alt supert :)

Nå sitter jeg bare å venter på at klokka skal bli så mye så jeg kan gå til bussen, og etter skolen i dag, da får jeg tilbake mine fantastiske barn♥ Gleder meg til det. De er veldig savnet! :)

Ha en fin dag alle sammen! :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits