Knerten i knipe!

I dag har vi (jeg, Stian og Sondre) kost oss på kino sammen og da var vi jo såklart på den nye knerten filmen-knerten i knipe :) Sondre er jo helfrelst i knerten og vi følte vi kunne kose oss på kino med verdens beste Sondre og bruke litt tid på bare han :) Filmen falt i smak hos både liten og stor så den er verdt og se.

Vi har jo også feiret litt bursdag i dag da ettersom min kjære mann ble 25 år i dag, så gratulerer så mye til min kjære Stian

Sondre, Knerten og Karoline er veldig klar for den nye filmen :)

Også til slutt et lite bilde av tullungene mine :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits