Anne-Lene har blidt skoleflink!

Ja tenk det, jeg som altid ga fulstendig faen i skole, gjorde aldri noe og hadde så dårlige karakterer at det ikke er verdt og nevne en gang, har nå blidt skikkelig flink på skolen. Jeg jobber godt og ligger stortsett foran i de fleste fag, spessielt helsefagene så i dag fikk jeg virkelig skryt av læreren :)

Det er en deilig følelse og nå er jeg helt sikker på at dette skal jeg klare!!! :)

Ellers så skjer det ikke så mye nytt her i huset, lillemor startet dagen i 4-5 tiden i mårrest med oppkast så da ble det såklart en hjemme dag på henne og papsen ♥ Men hun kviknet fort til og har ikke vært noe dårlig siden. Stian sa at oppi spyet så lå det en tropp til en tusj så det kunne rett og slett se ut som at hun hadde svelgt den, og at det da er den som har irritert og til slutt bare måtte opp. Veldig skummelt da, for det var en ganske stor tropp, men det gikk jo bra, så får bare være glad for det :)

Men nå ser jeg at klokka har gått fort i fra meg så må nok finne senga, er utrolig trøtt etter dagen i dag så tror jeg trenger litt søvn for å fungere i morgen :)

Natta♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits