Snart helg!

Og det skal bli herlig, jeg gleder meg til og ha helg med den fantastiske familien min, og kose meg med barna♥ Men skal heller ikke klage, jeg trives på skolen og syns fagene er spennende så dette blir ikke noe problem merker jeg :)

Ungene trives jo i barnehagen og vi har fått kjempe fine rutiner på alt som gjør at hverdagen fungerer så fint hjemme hos oss. Jeg selv ligger jo langt forann i fagene så har heller ikke så veldig stress med lekser og slikt. Deilig!

Jeg har også ordnet praksiss plass i dag, og da gikk valget til sykehjemmet jeg snart begynner og jobbe på. Veldig greit og ha første praksiss del der så man blir litt mere kjent med folkene og plassen, så jeg ser frem til det! :)


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits