Jeg vil gjerne rekruttere deg!

Jeg er nemmelig noe som heter buzzador, og det innebærer at man får muligheten til og være med på en rekke ulike kampanjer der man får teste ut nye produkter og si sin mening om dem før de kommer i butikken.

De ønsker seg veldig gjerne småbarnsforeldre siden det er mangel på det, men så klart er de glade for alle andre som også vil verve seg! :)

Dette er helt gratis og en flott mulighet, jeg har selv vært medlem i mange år og har fått testet mange produkter på den tid, alt fra xtra-tyggedrops til selvbrunings krem, til barneprodukter, så her er det mange muligheter, de velger ut kampanjer som passer deg etter det du har krysset ut så du som ikke har barn skal få slippe og få prøvepakker på bleier liksom ;)

Hvis du vil melde deg inn(noe jeg annbefaler) så kan du trykke her!

-Og hvis du vil lese litt mer om det før du melder deg inn så trykker du her!


  

kjempe fin blogg.

Håper du vil kommentere tilabek<33
08.09.2011, 21:28
Erika- kommenterer ofte tilbake
skal melde meg!
08.09.2011, 21:31
URL: http://nelika.blogg.no/
Anne-Lene
Anonym: Takk for det :) Jeg får nok ikke kommentert tilbake ettersom du la igjen kommentar som anonym ;)
08.09.2011, 21:39
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
Erika Truksinaite: Flott! :)
08.09.2011, 21:40
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits