Luksus dilemma!!

Nå har jeg altså klaget kjempe lenge over at det ikke går noe på tv om kveldene, men så startet Hotell Cæsar igjen, Idol, Big Brother, Fødeavdelingen og ny sessong på Unge mødre, og jeg vill jo så gjerne se alt men selvfølgelig så går noe av det samtidig :( Blææææ, og vi har jo ikke slik pvr mottaker så da går det liksom ikke å ta det opp. Æsj ass! :P

Spørs om det muligens blir tv2 nett-tv på meg fra nå av også får man helle prioritere tv-norge :P -men egentlig så er det jo litt dyrt, så det lureste hadde vell vært å fådt tak i en slik pvr boks da men..Hehe

TV AVHENGIG JEG, NEI? ;D  

bockey
haha :D
01.09.2011, 06:46
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: :p
01.09.2011, 10:14
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits