Lite blogging.. Jeg beklager!

Hei og hopp :) Her er dagene travle så bloggen har liksom blidt litt glemt må jeg innrømme.

Jeg har nå begynt på skolen og barna er i full sving i bhg med gode rutiner på alt :) Og det er så deilig! Veldig godt å faktisk gjøre noe annet enn og bare sitte hjemme, og ikke minst så blir man jo litt mer sosial. 

Sosial fagene syns jeg er kjempe spennende så ingen tvil om at jeg har valgt rett denne gangen. Har også fått meg jobb da, fast helgestilling på sykehjem så gleder meg til og begynne der. Blir godt å få noen ekstra lapper i mnd og ikke minst så er det veldig lurt for min del og ha praksis i yrket jeg nå utdanner meg i. Får jo også muligens skrevet av litt på lærling tiden også, så det er jo supert! 

Lillemor er høyt og lavt om dagen, hun klatrer i stoler og har lært seg og komme seg opp trappa :P Så vi har litt og henge fingrene i rett og slett. 

Og ellers er ungene trøtt og slitene, begge sovner mellom 18-19 på kvelden så mamma har god tid til lekser og husarbeid etter at de har sovnet. Føler jeg har litt lite tid med ungene da men, siden jeg ikke får hentet de før 15.45 og de sovner så tidlig men slik får det bare bli dette året, får heller være flink til og bruke mye tid og gi de masse oppmerksomhet på ettermiddagene og i helgene. Også har de jo hjemmedag med Stian på mandager for da har han pappaperm, noe som sikkert er veldig deilig, godt å ha pappa litt for seg selv♥

Beklager for at det ikke blir noen bilder i dette innlegget, men skal legge ut noen bilder senere tenker jeg, orker ikke å finne datakabelen så da er det mye enklere og bare føre de over med blogg appen ;)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits