I morgen er det skolestart!

Og jeg gleder meg veldig, skal bli godt å gjøre noe annet enn og sitte hjemme, barna storkoser seg i barnehagen så bekymrer meg ingen ting nå!

Alt er i orden til skolestart, sekk og utstyr er kjøpt og pc får man på skolen, heldigvis, siden min snart takker for seg, hehe.. Alt man mangler nå er vell egentlig bare en skriver og det får man ta litt etterhvert.

Det blir nok en veldig spennende tid, men litt slitsom og hektisk vil jeg tro siden vi må starte dagen veldig tidlig for at jeg skal rekke bussen, og er jo ikke hjemme før i 16 tiden på ettermiddagen og da er det jo såklart middag, kos og lek sammen med barna, for så å gjøre lekser og ordne alt klart til neste dag :) Men det skal gå bra, er jo veldig godt å få skikkelige rutiner på alt, og ungene har ihvertfall fått legge rutiner alt etter en uke i barnehagen, begge barna er i seng før 19 om kvelden, så da har jeg jo god tid til lekser og rydding.

Men nå skal jeg slappe av litt foran tven også finne senga så man er klar til i morgen :)  

MaLeAm
Kjempefin blogg! Elskar designet <3
28.08.2011, 13:01
URL: http://maleam.blogg.no
Anne-Lene
maleam: Tusen takk :) Designet er et gratisdesign av Silje Lien, jeg elsker designene hennes!
28.08.2011, 20:43
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits