Hurra, vi ble fylkesvinner!!

Ja jammen meg ringte ikke Lano i dag for og gratulere oss som vinner for Hedmark fylke, helt utrolig! Jeg hadde aldri trodd hun kom til og komme så langt å heller ikke havne på 7230 stemmer, det er jo helt utrolig. Hun ble jo bare medt på i en tilfeldighet og bare for morro skyld, men tok fort ledelsen og har så og si ligget der hele tiden, forutenom et par ganger, men da har hun tatt det fort igjen :)

Så på mandag den 22 august, da braker det løs igjen med siste delen av konkurransen, blir spennende og se men har jo såklart ingen forhåpninger om og vinne der heller da :P

Her er bidraget for de som ikke har sett det ;)

Nå i kveld har vi kost oss med ostesmørbrød og kakao siden det er et så forferdelig regnvær ute fant vi ut at det passet bra! Ungene sover søtt og jeg har pakket barnehagesekkene slik at alt er klart til første barnehage dag for Andrine mor i morgen, og et nytt barnehage år for storgutten vår♥

Og neste mandag er det mamsen som skal til pers, da er det skolestart, og jeg gleder meg som bare det! :D  

Hilde
Gratulerer så mye! :)
15.08.2011, 22:39
URL: http://hildemyhre.blogg.no/
Polishiny
ÅÅHH, GRATULERER!

Hun er jo SÅ VAKKER så det er ikke rart! GRATTIS!

Forresten, liker du kult/ crazy neglelakk?

Vel, så ta en titt på min blogg!: )

Ha en SUPER kveld!

// Klem Polishine
15.08.2011, 22:39
URL: http://polishiny.blogg.no
»Kwie -
gratulerer!! ;) men går ikke å stemme :( er det helt avsluttet? :o
15.08.2011, 22:46
URL: http://www.kwie.blogg.no
iibl
kjempe søt!

gratulerer kjempe masse! : P
15.08.2011, 22:47
URL: http://iibl.blogg.no
Anne-Lene
»Kwie: Tusen takk :) Nei det ble avsluttet i dag også begynner man og stemme på nytt igjen neste mandag :) Lano trenger vell litt tid til og få ordnet vill jeg tro :)
15.08.2011, 22:48
URL: http://eggetun.blogg.no/
Mathilde
Gratulerer ;D
15.08.2011, 22:49
URL: http://www.manhatten.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits