Til høsten blir det skole!

Ja nå er det helt i orden, har fådt skoleplass på Røros vgs, Helse- og sosialfag og jeg gleder meg kjempe masse! Skal bli godt og komme seg på skolebenken igjen og faktisk bli utdannet, ikke minst..

Har aldri vært noe skole menneske men etter en del år med jobbing så har jeg nå skikkelig lyst, merker det at man må ha en orentlig utdanning for og få seg en god jobb, som er godt betalt om som man faktisk kan trives med :)

-Jeg har jo veldig lyst til og bli jordmor da men det er noe man får se etter hvert, i utgangspunktet så blir man helsefagarbeider også får man ta ting der etter.
Men må si at jeg gruer meg en god del til at snuppa skal i barnehagen da, syns jo det er så alt for tidlig men må jo, Sondre begynte ikke før han var 1 1/2 år han, og lillemor begynner når hun er 10 mnd :O 

Men det skal vel gå bra det tenker jeg, er ihvertfall en storebror som gleder seg veldig til og ha med lillesøster i barnehagen da♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits