Fest og sommer!

Hei og hå! Vi har hadt en travel, men veldig fin helg.. Startet med fest på fredagen, noe som var kjempe suksess.. Litt rart siden Andrine var på overnatting for første gang men også veldig deilig å ha litt fri :)

Lørdagen ble det sløving, kos med barna når de kom hjem og sist men ikke minst KEBAB på kvelden ;)

Og søndagen startet vi dagen med å ta med oss egg, bacon og primusen for så å lage oss en deilig frokost ute i den fine naturen, og resten av dagen ble det grilling, bading og film sammen med Martine, Mathias, Liv Emilie og Arne :)

Her er litt bilder fra de siste dagene :)Også så klart et bilde av turtelduene ;)

Og sist men ikke minst så hadde jeg blidt veldig glad om noen kan stemme på lillemor i Lano konkurransen :)  

bockey
hehehe :)

masse fine bilda da <3
02.08.2011, 22:01
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: ;D
03.08.2011, 16:05
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits