Jeg har vondt!!!

I dag kom endelig Sondre hjem etter å ha vært hos besteforeldrene sine i Moelv en liten uke, var nokk litt godt både for oss og Sondre med en liten ferie, men jammen var det deilig å få han hjem igjen. 
Å så stolt som han var når han skulle vise oss at han hadde lært og sykle uten støttehjul! Han er altså så flink og lærer ting helt utrolig fort, tenk, bare 4 år og sykler selv uten støttehjul ;D

Forutenom det så ble det akutt tannlege time på meg i dag, har en visdomstann som har blidt veldig betent så nå er det pencilin kur på meg i noen dager, og på fredag må jeg tilbake for og trekke tanna.. Gruer meg litt til det, men har så jævlig vondt nå at det er ingen som aner det..  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits