Oppdatering!

Nå er det noen dager siden sist men her raser tiden i fra oss :) 

Telturen til Sondre gikk kjempe fint da, han sovnet med en gang og måtte til og med vekkes dagen etterpå..Hehe :P

Forutenom det så har Sondre lært seg og sykle uten støttehjul, tenk det, bare 4 år og sykler uten støttehjul helt uten hjelp.. Flinke gutten min♥Også er vi ferdig og pusse opp tv-stua vår da og jeg er kjempe fornøyd :D Den ble jo så lys og fin! Så nå mangler vi bare ny sofa så skal jeg si meg fornøyd ;) Må bare spare opp noen lapper først da, for her har virkelig tusenlapper hadt vinger i det siste, men er utrolig deilig og faktisk bruke penger på noe man har lyst på selv i stedet for bare og betale regninger og spare..Hehe

Bilder før og etter :D


Ble det ikke fint? :)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits