Sommer oppdatering hittil!

I år fant vi ut at vi tok turen til Leksand sommarland sammen med min kjære søster og Martine m/fam noe jeg tror ingen av oss angret på.

Det var helt utrolig fint der og vi bodde på en kjempe flott camping som hadde så og si alt, det var en nydelig strand, basseng med sklie, resturang, hoppeslott, lekeplass og mye mer. Og leiligheten vi leide oss var kjempe fin med en flott planløsning, to stuer, to bad og badstu noe som ingen av oss ble lei oss for ;)

Nei vi har rett og slett hadt det kjempe fint. Vi brukte en dag på Leksand sommarland, en i Borlänge på shopping og en i Falun på shopping, var også meningen at vi skulle innom Orsa bjørnepark når vi dro hjem igjen men det droppa vi pga været og at det ble så lang reise hjem, så må nok dit senere da :)

Litt bilder: ( de er hentet fra bloggen til Marita) -kommer fler bare jeg gidder og finne iphone kabelen min ;)Så må jeg jo fortelle at jeg har blidt tante til ei nydelig lita jente med navnet Henriette, hun ble født den 4 juli kl 1814.

Hun var 4670g og 53cm lang!

Jeg er jo ikke ordentlig tante da, ettersom det er søstra til Stian som har fådt baby men jeg mener det at etter 5 år og 2 unger så har jeg retten til og være tante :D ♥


Også må jeg jo bare rope ut at vi nå har bestilt oss tv, tv-bord, forsterker, anlegg og streaming box + at vi kjøpte oss x-box med kinect når vi var i sverige :) Så nå blir alt nytt i tv bordet i stua♥ Herlig! Er litt deilig og faktisk bruke penger på noe man har lyst på istedet for og bare kjøpe det man må ha! :P 

Men nå skal jeg sløve foran tven jeg :)   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits