Herlig dag!

I dag har det vært et fantastisk vær her, strålende sol og kjempe varmt så da benyttet vi kjangsen til og invitere Morten på grilling :) Det ble forresten ingen Trondheim's tur på oss, fant ut at vi heller bestiller alt på nettet ettersom det var en del billigere der og det var inklusiv frakt :) Så en eller annen gang i neste uke regner jeg med at den nye tv-benken og alt som skal være i er her ;D

Akkurat nå driver faktisk Morten og farger håret til Marita, tro det eller ei ;p Å jeg er sjele glad for at jeg slapp og gjøre det :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits