Avslapping for fullt!

Heisann♥

Nå sitter jeg her og nyter stillheten, ungene har lagt seg og Stian er ute og fisker sammen med Morten, og det betyr full avslapping og datatid for meg :D 

I går var vi en tur på hytta til ei venninne og grilet sammen med familien hennes og svigerforeldrene hennes, og det var kjempe koselig! Etter det dro vi hjem og ryddet litt mens vi koste oss i et strømfritt hus med masse stearinlys og så på tordenværet som var ute.. Og i dag har svigers vært her, så vi har kost oss med deilig mat!

Jeg er fryktelig dårlig til og blogge om dagen, det vet jeg så beklager det men jeg venter på at Blogg.no skal få Iphone app jeg, ettersom jeg omtrent ikke bruker dataen lengre og de jobber vist med den så da er det bare og være tolmodig :D

Edit: Nå kom Stian og Morten hjem, så da blir det vell slutt på stillheten, hehe.. 

Men stian hadde fått fisk så nå skal jeg snart spise fjellørret og flatbrød med smør♥


Tusen takk for alle stemmene på lano-unge forresten, Andrine ligger godt ann med 480 stemmer :) Hun ligger på 1.plass i fylket og på 29.plass på landsbasis blant 7204 bidrag, og det er slettes ikke dårlig, så igjen tusen takk for alle stemmer♥

Man kan stemme 1 gang hver 24 time, så hvis dere vil avse noen sekunder på og stemme videre på lille snuppa vår, blir vi veldig glade for det! 

TRYKK HER FOR OG KOMME TIL BIDRAGET♥
  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits