Iphone app??

Hvorfor har ikke blogg.no en iphone app?? Da hadde alt vært så mye enklere, jeg bruker jo iphonen min til ALT.. Gidder jo egentlig ikke å bruke pcen mer men når jeg skal blogge må jeg det, derfor blir bloggen bare glemt. Så en oppfordring til dere som står bak blogg.no, se å få lagd en skikkelig bra app, både til iphone og andre telefoner ;-)  

Almighty
De har en under arbeid og det er noen få som er plukket ut til å teste den :)
06.06.2011, 11:19
URL: http://almighty.blogg.no
CHRISTINA
De driver vel på :)
06.06.2011, 11:30
URL: http://www.christal.blogg.no
Martina.B
De jobber med den, men jeg også syns de burde vært mye raskere ute. Bruker selv helst bare iphone mn men, bedre sent enn aldri hehe
06.06.2011, 11:45
URL: http://martinabodart.blogg.no
Anne-Lene
Åja, har ikke fått med meg det.. Så bra at de holder på da, er jammen meg på tide!! :)
06.06.2011, 12:26
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits