Andrine har lært og reise seg!

Åh for en herlig dag, og ikke minst helg!♥ I går koste jeg meg ute sammen med damene på jobben, og i dag har vi spist en helt fantastisk herlig middag og dessert: Ovnsbakt fjellørret med fløtesaus, grønnsaker og poteter♥laget av min kjære. Etterfulgt av hjemmelaget sjokolademouse♥laget av meg. Det var ihvertfall himmelsk!

Nå koser Sondre seg med barnetv mens snuppa krabber rundt, er ikke lenge til det er leggetid for barna og da tror jeg kanskje det blir film, godteri og litt kjærestekos!

Opprasjon "Andrine skal sove i egen seng på eget rom med en litt mere normal leggetid" går over all forventning. For hver dag som går blir det tidligere kvelden, og mindre skrik så det vill jeg si er ganske vellykket! 

Men jenta mi har det travelt, for jeg trodde Sondre var tidlig ute med alt men har nå en datter som ihvertfall har det travelt med og lære ting, for nå har hun lært seg og reise seg opp etter ting også, så Andrine kommer nok til og gå før hun er året, merk mine ord!

Slik fant jeg Andrine på fredagen(da skulle hun egentlig sove :p)  

Karina Torleifsdatter Feragen
Så morro! :)
29.05.2011, 18:37
URL: http://karinakilbo.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits