Oppdatering!

Beklager for dårlig blogging atter en gang men har så mye annet og drive med + at ungene har hadt omgangssyken i over 14 dager, noe som da også betyr mye vasking!! Vi fikk dessverre ikke feiret 17. mai i år pga sykdom så dessverre har jeg ingen 17. mai bilder av ungene og ikke minst av Andrine sin første men det er slikt som skjer.. 

Andrine har nå lært seg og krabbe, sitte og si mamma♥ Så her går alt i reserfart og dagen, vi legger Andrine en plass også tar det to sekunder og da er hun en helt annen plass, en skikkelig liten røver og ikke minst klåmark, hun plukker på alt og spessielt så er det morro med knapper på tv-benken :p

Frutenom det så driver vi med "Andrine skal sove i egen seng på eget rom med en litt mere normal leggetid treningen" og det innebærer mye skrik og faste rutiner igjenom hele dagen, planen er også å få til og slutte helt med den tullete natt ammingen, så jeg håper vi får det til fort for her i huset trenger vi desperat søvn ;)

Slenger med noen bilder jeg :)


  

aaawwwwwwiiii!!! nydelig begge 2! <333
27.05.2011, 11:42

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits