Deilig med helg!

Åh så sinnsykt deilig det er med helg sammen med familien♥ Vi har storkost oss med film, godteri og hverandre!! Fantastisk! Snuppa vår har endelig blidt frisk og ikke minst så tar hun nå flaske, så hipp hipp hurra for det, det er noe jeg har prøvd og vendt henne på lenge så det er en skikkelig milepæle for oss!!

Ellers så går Sondre rundt og synger ølbriller,hehe.. Vet ikke om det kalles sunt når 4 åringen i huset synger den men det er fantastisk morsomt for oss voksne ihvertfall! :D 

Men nå må det ryddes litt også blir det matlaging :) 

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits