En liten påske oppdatering!

Hei og god påske til dere alle♥

Tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering fra oss :) Vi bare storkoser oss med besøk fra Nord, har hadt et kjempe deilig vær, helt snø fritt og fantastisk! Stian har bygget en "rasteplassbenk" til oss så vi har noe og sitte på, kjempe fin! Skal bygge to da så vi får langbord men har ikke kommet så langt enda. Ungene koser seg og vi voksne koser oss så med andre ord en fantastisk påske♥

I går gikk kjempe mye av dagen til og rydde, ordne og rake ute. Fytti katta så deilig det er og kunne gjøre det alt nå, grønt begynner det også og bli så jeg håper på en laaaaang sommer!!

Må jo også nevne det at jeg har en fantastisk kjæreste også da hvis dere ikke har fått det med dere.. Fo han har nemmelig bestilt meg en Iphone 4, så den dukker vell opp etter påske regner jeg med :) Har siklet på den kjempe lenge, og ettersom jeg bare har lånt meg telefon så var det vell på tide da :) Men uansett så tusen takk min kjære elskede Stian♥

Litt bilder tatt nå i påsken:


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits