Beklager for dårlig blogging!

Men har verken hadt tid eller ork i det siste, og regner med det blir en såkalt liten "bloggpause" i påsken for vi får besøk så tror det blir lite datatid på meg gitt ;)

Det er jo min herlige søster Tonje og min kjære mamma som kommer på besøk til oss, og vi gleder oss veldig til det :) Blir jo ekstra stas for de da ettersom de ikke har fått sett Andrine enda da.

Også tar Andrine endelig smokken og sover nå natta, så jeg sier meg meget fornøyd med det!!  Men det var alt fra meg i dag, er kjempe sliten etter en helg med masse rydding og vasking så nå skal det slappes av sammen med verdens beste kjæreste og en morsom film♥

Så god påske til dere alle!!♥

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits