4 års kontroll del 2 og 6mnd kontroll!

Ja i dag har barna vært på helsestasjonen og hos lege, Sondre var på siste del av 4 års kontrollen sin siden de ikke hadde ledig begge kontrollene sist uke, men det passet egentlig bra da ettersom Andrine skulle dit på 6 mnd kontrollen sin♥ Begge barna var som de skulle være og egentlig litt mere utviklet enn vanlig for alderen sin :)

Så mammaen er fornøyd og slipper så klart og bekymre seg for disse fine små mer enn vanlig ;)

Sondre:

 • Vekt: 17 kg
 • Høyde: 103 cm

Andrine:

 • Vekt: 7370 g
 • Høyde: 63,5 cm
 • Hodeomkrets: 41,5 cm

Ellers så har vi storkost oss ute i dag, var så kjempe deilig vær når vi var ute og ikke minst så har det smeltet masse snø og det er jo fantastisk.. Ser jo faktisk at det er vår ute nå og at sommeren er på vei♥

Random bilde fra google

   


  Navn:
  Husk meg?

  E-mail:

  URL:

  Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits