Oppdatering! :)

I går hadde vi en kjempe fin dag, startet dagen med eggaskirenn på kletthytta med et kjempe fint vær, Sondre var så flink til og gå på ski og det ble jo selvfølgelig premie utdeling etterpå der han fikk diplom, medalje og sølvskje :)

Etter det gikk vi inn og fikk servert masse god mat og kaker også ble det loddtrekning og vi vant faktisk en kjempe fin stormberg genser så det er vi jo kjempe fornøyd med♥Så dro vi hjem og da ble det en deilig middag, besøk av Morten også så vi Narnia filmen! Så det var en fantastisk dag!

Og i dag blir det stekt laks med fløtesaus til middag♥ Så ha en fin søndag alle sammen!  

så fine :)
04.04.2011, 19:44

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits