Anne-Lene leker fotograf -Del 1

Var så heldig og få låne speilrefleksen til Marie og det resulterte i masse fine bilder av snuppa mi, Sondre hadde jo såklart barnehagedag i dag da men får se om jeg kanskje får lurt Marie til og knipse litt av han senere i dag ;) 

Tok egentlig bildene bare for å få tatt noen bilder av lillemor i settet jeg hadde strikket, men ble så vi knipset vell og lenge♥

Jeg har egentlig funnet ut at min nye ting er og ta bilder, føler det passer meg så den dagen jeg har litt penger til overs må det bare bli et speilrefleks kamera på meg! 

Her kommer noen av bildene, har ikke fått sett ordentlig igjenom de enda så dette får holde foreløbig!

Hva synes dere?

  

michelle
Stiligee bilder<3

kommentere gjerne bloggen min ?

jeg har fått noen stygge kommentarer og trenger virkelig hjelp med en liten søt kommentar fra deg eller hva du syntes eller hva jeg burde gjøre :)

kommentere i det innlegget som heter " slette bloggen ? " Er du snill :D <3 ?
29.03.2011, 13:06
URL: http://michelle15.blogg.no/
Nathalie
Så fine bilder :) Og så herlige ØYNE !
29.03.2011, 13:07
URL: http://nathalie.bloggr.no
Onkelbess Jan
Du har virkelig begynt å få dreisen på fotograferinga ja, artige bilde av litj tupp i ny drakten som du strikka :-)
29.03.2011, 13:24
aaaaaw så søøøt<3
29.03.2011, 14:06

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits