Barselbesøk!

Da har vi vært på barsel besøk hos Martine og Mathias og endelig fått treft den lille prinsessa Liv Emilie♥ Hun var helt utrolig nydelig, men veldig lita.. Viste ikke helt hvor jeg skulle holde eller noe, hun er jo en kg mindre enn Andrine var når hun ble født og det har mye og si når de er så små.. Men helt utrolig vakker var hun!♥Nok en gang, gratulerer så mye med verdens fineste lille Liv Emilie, Martine og Mathias♥

Må jo bare skryte litt når jeg først kan da, for jeg har laget bleiekake som de fikk av oss i dag.. Min aller første bleiekake og det var kjempe morsomt og lage! Også hadde jeg strikket et mor signe teppe til lille frøkena, blir litt mer senere men manglet deler av gaven så det måtte vi dessverre vente med :( Men men..

Bilde av bleiekaka :D  

Martine, Guro og Anniken
Så koselig! Skjønne barn!
25.03.2011, 00:16
URL: http://www.martineogguro.blogg.no
martine
Tusen takk snuppa.. <3
25.03.2011, 15:01

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits