Kaffebesøk og lek!

Huff, har ikke vært så kjempe flink til og holde boggen ved like i det siste men dere får bare ha tolmodighet med meg.. Hehe

Ihvertfall så har vi vært borte i dag, jeg og ungene dro på besøk til Toril, Maria og Olav Andreas på kaffe og leking, noe som da var kjempe gøy for ungene og mens de lekte var det kaffe og skravlings på mammaene. Kjempe koselig!♥

Vi trillet sammen da Sondre og Maria var babyer og etter det så har jo barna gått i barnehagen sammen mens vi har mer eller mindre mistet en del av kontakten men nå klarte vi endelig og treffes så får prøve på det litt oftere gitt! :)

Her har Maria pyntet Andrine med både hatt og karneval maske.. Hehe  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits