En ny verdensborger!

Gratulerer så mye med verdens vakreste lille Liv Emile, Martine og Mathias!♥ Hun er helt utrolig vakker, så dere har gjort en fantastisk jobb!♥Jeg har tillatelse fra mammaen til og legge ut bilde ;)

Ja som dere skjønner har det kommet til en liten jente baby i omgangskretsen vår, og det er våre næreste og beste venner som har fått ei nydelig lita jente. Sondre var ikke helt fornøyd med at det kom ei jente da for han hadde bestilt gutt.. Hehe men det blir nok stas tenker jeg.

Huff jeg gleder meg som et lite barn til de kommer hjem fra sykehuset så jeg endelig kan få treffe den lille prinsessa og det skal bli så gøy og ha en god vennine som nå kan bli med på trilleturer♥

Og ikke minst så kommer jo Andrine og Liv Emilie til og få så mye glede av hverandre! Nå ser det ut som det er stor forskjell på dem men plutselig er de like gamle om trent ;-) Er jo bare 5 måneder, 1 uke og 4 dager i mellom dem! :)

Hun ble forresten født den 19.03.2011 - kl 22.03 :)  

Heidi Marita
Ntåå, bedårende jente!

Gleder meg til å treffe henne, du må hilse så mye når du treffer dem! (:
22.03.2011, 15:30
URL: http://heidimarita.blogg.no
Anne-Lene
Heidi Marita: Det skal jeg gjøre vettu :)
23.03.2011, 23:40
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits