17.mar.2011

Nå sitter jeg her og koser meg med en helt herlig sjokolade shake men Andrine sover og Sondre herjer opp på rommet sitt :) Deilig! Driv og koker litt poteter også siden vi skal lage pytt i panne til middag når kjærestebassen♥ kommer hjem :) Gleder meg!

Jeg har noen nydelige bilder tatt av ungene som jeg skal poste senere, orker ikke å føre over bilder fra telefonen nå så tar det heller i kveld, men det var noen ordentlige blinkskudd jeg fikk i går altså!! Så gled dere ;)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits