Isfiske og singstar!

Heisann!!

I dag dro jeg, Stian, ungene, Martine, Mathias og fire stk hunder på tur og jeg tror nok vi alle koste oss veldig! Det var litt sur vind men det gikk greit så lenge vi hadde så fin sol♥ Vi grillet pølser, koste oss med kakao, kvik lunch og appelsiner også fikk gutta fiska litt, eller litt de fikk vell sånn ca rundt en 15 fisker.(Les:småfisk) Det beste av alt var vell at Sondre gutten min fikk sin første fisk i dag da og han kom tilbake til bålplassen så stolt, satte seg ned med denne fisken sin så jeg fikk ta bilde!! Flinke gutten min♥

~Sondre og fisken sin~~Martine og Tara~~~En veldig sliten Sondre etter å ha fått sin første fisk~
Etter vi kom hjem fra turen plasserte vi oss godt i sofaen og sang singstar. Det var kjempe gøy og helt sinnsykt lenge siden sist vi gjorde det.. Gutta ble med til slutt så da sang vi på lag. Helt utrolig gøy! Nei må si at dette var en kjempe fin dag.

Skal snart ta kvelden kjenner jeg, er så innmari trøtt om dagen.  

amuton
så søte bilda:))
12.03.2011, 22:14
URL: http://amuton.blogg.no
Gubbendin
Fin dag, må gjøres oftere.
14.03.2011, 21:27
Anne-Lene
Gubbendin: Helt klart det kjære <3 Var kjempe koselig!! :)
15.03.2011, 22:34
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits