Liten oppdatering og bilder!

Hei og hopp!

I dag har vi hadt besøk av svigers, de kom for og ferie Sondre som fylte fire for en stund siden, og da var det jo selvfølgelig med noen pakker til guttungen vår!

Han fikk, knerten og karoline dukken, begge knerten filmene, to kjempe fine gensere og en hot wheels bane! Så gutten vår er strålende fornøyd og driver med denne bana si, har jo alt en fra før, og det fine er at du kan bygge på den i det uendelige! :)

Jeg driver for det meste med strikke prosjektene mine om dagen, og det synes jeg er så deilig.. Ikke noe er bedre enn en rolig kveld med en stor kopp te, en god serie og strikkinga♥

 

Her er noen bilder tatt de siste dagene!! :)  

amuton
Tnå, kor søte bilda:)<3
05.03.2011, 16:49
URL: http://amuton.blogg.no
marita amundsen
aww, så søøøøøt! :D
08.03.2011, 22:15

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits