Middag for første gang!

Ja da har Andrine spist middag for første gang, og det syntes hun nok var kjempe godt ettersom alt gikk rett ned på høykant! Hun var så strålende fornøyd og kunne egentlig ikke få nok :) Så nå spiser hun 3 måltider om dagen, grøt når vi står opp, middag midt på dagen og grøt til kvelds! Store jenta mi, som er et ordentlig matvrak, for og slutte med den natteamminga har hun ingen planer om enda ;-)

-Klar for middag!

Har fått smake, og det var nam!

Også litt sviskesaft etterpå :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits