Første ordentlige barnelatter!

I går kveld(20.02.2011) lo Andrine ordentlig for første gang, og det var så fantastisk og høre på. Hun lå i senga og sjarmerte meg i senk, rett og slett!

Finnes ikke noe bedre enn barnelatter♥

Tenkte ikke på og ta det opp med telefonen en gang men får prøve på det neste gang i stedet! :)

-Nå som dere sikkert har sett har jeg postet en del om graviditeten min og ikke minst ultralyd og magebilder. Det er vell mest for min egen del at jeg poster det her på bloggen, men er så koselig å ha skrevet ned litt. Det er noe jeg angrer veldig da jeg gikk gravid med Sondre, det ble ikke tatt noen magebilder og har heller ikke skrevet opp en eneste ting mens jeg gikk gravid, og dessverre så husker man faktisk ikke så godt som man skulle håpet.

Men slik er det, og jeg får faktisk ikke gjort noe med det nå, men derfor lærer man av sine feil ;-)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits