Vanskelig graviditet!

Ja det ble det, jeg hadde en del blødninger og dro rett og slett inn og ut fra legen og fikk vite at vi hadde mistet det kjære barnet, måtte vente på ultralyd i en uke og kom inn og fikk kjempe gode nyheter om at alt var bra! ♥ Gikk slik i mange måneder før de til slutt fant ut at morkaka mi lå litt for langt nede og at det var det som skyldte blødningene. Takk gud for det! Alt gikk kjempe fint♥Her er det første beviset på at en liten spire vokste inni magen♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits