FØDSELSHISTORIE - Sondre

Det hele startet søn.11.02.07(på morsdagen tilogmed) Jeg våknet tidlig å hadde en merkelig følelse i kroppen. Gikk på do å der var slimproppen gått, skyntet meg opp i senga der min kjære lå og sov å sa det at nå er det ikke lenge igjenn! Slimproppen har nemelig gått så nå er det bare å vente.. Fingrene å hendene generelt kilte så innmari, hadde aldrig følt det slik. Det kriblet i hele meg å alt føltes bare kjempe bra! Jeg merket det å sa det til Stian at dette trodde jeg kom til å ta litt tid så jeg ville ikke gjøre noe med det enda, hadde jo ikke rier så..

Sto opp å dro for å kjøpe en blomster å et kort til min fostermor/tante, å kom hjem igjenn med det. da fikk jeg spm fra min far om jeg hadde begynt å kjenne noen tegn på at fødselen var igang. Å jeg kunne jo ikke lyge så sa det at slimproppen hadde godt. Han ble jo kjempeglad å spent. Termindatoene var forresten den 12 og den 14(en fra jordmor å en fra lege).

Den dagen så skulle vi ha familiemiddag, å jeg var fast bestemt på at den skulle jeg også være med på (sta som jeg var) Å jeg ble med på den. Men under maten da kom riene å det var bare 10 min imellom, jeg holdt det hemmelig til etter middagen, men da begynte de å komme så kraftig at min far tvingte meg til å ringe ambulansen da, å det gjorde jeg.. Turen til sykehuset var veldig lang, riene var vonde, kjempesterke å veldig yppige. Kom til sykhuset å jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle trilles i noen båre så gikk selv, for jeg tenkte at jeg kanskje kunne sette det enda mer i gang! Fikk en føde stue, og ble undersøkt. Der var det bare 2cm åpning så vi hadde jo god tid.  Hadde rier en liten stund til da også stoppet de opp, helt plutselig. Lå der i noen timer, men ingen tegn. Legene hadde vell egentlig bestemt seg for at jeg skulle på sykehus hotellet istedet for. Men da startet de så til de grader.  Dette var vell sånn ca mitt på mandags natten :p Jeg holdt på lenge, hadde det vanvittig vond å fikk lystgass(merket aldrig at det gjorde noen forskjell) men tok i mot. Åpningen var blidt mye større å jeg fikk bare mere å mere vondt! Dette holdt vell på helt til kl 16 på mandagen å da ba jeg å tryglet om epedural(vet ikke hvordan det skrives) Endelig fikk jeg den å riene stoppet opp en liten stunn til, jeg fikk endelig sove en time for det hadde jeg nemelig ikke gjort siden jeg våknet på søndagen.. Sov den timen å da startet det skikkelig! Jeg hadde så sinnsyk pressetrang, men åpningen var ikke stor nok. Cm gikk oppåver å ventetiden var lang. Når kl nermet seg 1 da var åpningen stor nok å jeg kunne endelig begynne å presse! Å gjett om jeg gjorde! Det kjentes jo ut som om at babyen skulle komme både forann og bak :p Etter 20 min med pressing så begynte hjertelyden hans å synke å de ville ha han ut med en gang! Så da kom de frem med sugekoppen, å da var det bare to press så var han ute!  Jeg var så glad at det kan ikke beskrives! Idet han kom ut så gurglet han en slike en høy lyd som jeg aldrig hadde hørt før(helt merkelig) hehe. Så begynte han å skrike å det vare en nydelig gutt å helt frisk!!! Men mens jordmor vasket å ordnet lille gutten vår så måtte jeg begynne å spørre de som var der om det var gutt eller jente, for det viste vi ikke å pappan var så ute av seg at han glemte det av! Det hadde liksom ingen ting å si tror jeg :p Jeg fikk den skjønne gutten min på magen å det er det vakreste øyeblikket jeg noen gang har hadt! Han var bare nydelig! Pappaen sto å gråt å jeg bare koste meg! Han veide 3790gram og var 51cm lang  Helt perfekt i mine øyner! ♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits