FØDSELSHISTORIE - Andrine

Det hele startet natt til Torsdag den 07.10.10 kl 03.00 med vannavgang.

Jeg våknet av at det sildret og rant i senga, reiste meg opp for å gå på do og ble stående på gulvet og se ned mens det rant enda mer, trodde serriøst først at jeg sto og tisset på meg men etterhvert så gikk det jo opp et lys og jeg ropte til Stian at nå går vannet mitt, i sin fortvilelse så er alt han klarer og få sakt: Å FAEN.. Hehe

Jeg går ned og vekker Martine som da lå over i tilfelle noe skulle skje om natta, og forteller at nå er det i gang. Satte meg på stua og ringte føden på Tynset, ettersom det var meningen at jeg skulle skjekkes der før vi reiste videre til byen, men var jo ikke noe tvil om at det var vannavgang så hun ville vi bare skulle reise direkte til Trondheim ettersom det var en lang kjøretur.

Jeg pakket ferdig fødebaggen og vi hoppet i bilen, så vi dro vell fra Tolga ca kl 04.00 og var fremme i Trondheim ca kl 06.15

Vi fikk fødestue og jeg ble koblet opp på ctg reg. Den viste en flott hjerterytme og alt for dårlige rier, var heller bare masse murringer konstant. Vi ble eni med JM om at vi skulle bli satt i gang den ettermiddagen hvis ikke riene hadde kommet ordentlig da. Timene gikk og riene dukket aldri opp, og så fikk vi beskjed om at de ikke hadde tid til og sette meg i gang da, for det var alt for mye og gjøre. Så da var den nye avtalen at neste morgen skulle det skje om ikke noe hadde skjedd i løpet av natten.

Den natten begynte riene og komme sånn kjempe svakt, så kl 08.00 den 08.10.10 fikk jeg første modningspille. Men ingen rier og merket fortsatt ingen ting så neste modningspille fikk jeg kl 12.10 og fortsatt skjedde ikke noe så jeg fikk en tredje modningspille kl 16.35 og den virket etter en stund!

Ble vell trillet inn på fødestuen igjen ca kl 18.15, med ganske passe heftige rier.. Gikk rett oppi badekaret og lå der helt til kl 20.00, noe som var kjempe deilig!

Kom opp og åpningen ble skjekket, som da var 4cm, ble liggende med rier og se litt på xfactor og når klokka var 21.45 var åpningen 6cm, så jeg i min fortvilelse så for meg at dette kom til og ta laaang tid.

22.00 skrek jeg etter epidural og trodde serriøst at jeg skulle dø der og da, annestesilegen ble tillkalt og begynte og gjøre klart for epiduralen, han slet med og få den på plass så brukte lang tid på det, så klokka ble 22.45 før han endelig kunne sette testdosen, men i det han skulle det var pressriene der!

Og de skjekket åpningen enda en gang å der var det jo plutselig 10cm! Og jeg la meg til rette for og presse! Presset 2 press og da var hode ute, jeg fikk kjenne på det og det var en smule sært, hehe..
kl 23.01 kom den vakreste lille prinsessa til verden og det var helt utrolig. Er så glad jeg aldri rakk og få den epiduralen for jeg har heller aldri vært så kvikk noen gang. Husker alt helt perfekt og formen var super! Jeg revnet ikke engag noe som jeg gjorde på storebroren..

Fikk henne på brystet med en gang og så var det bare og presse ut morkaka, fikk også se på den og det var jo litt spennende
Jeg mistet en god del blod ettersom det gikk litt fort i svingene men led ingen nød av den grunn.

Hadde en fantastisk fødsel♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits