Svangerskap

Jeg har lenge tenkt at jeg må poste det har skrevet ned i fra svangerskapet mitt med Andrine.. Så de nermeste dagene kommer det en egen kategori som heter svangerskap og en del innlegg med det jeg selv har skrevet mens jeg gikk gravid, bilder av magen, ultralyd og fødselshistorie! So stay tuned! ;-)

Jeg synes det er så flott og ha slike ting skrevet ned, da blir det liksom enklere og huske! Og det er jo noe man absolutt ikke vil glemme noe av! For de mest spesielle og fantastiske tingene jeg noen gang har gjort er og gå gravid med mine to og ikke minst føde de til denne verden!♥ Det er ren lykke!
Men tro meg når jeg sier at jeg er kjempe fornøyd med de to og ønsker faktisk ikke flere barn, ikke har jeg lyst til og gå igjenom en fødsel til heller så da er jo saken veldig grei. Jeg tenker heller slik at når mine barn har blitt eldre så er det heller en fin ting og kanskje hjelpe et barn som trenger en familie. Bli fosterfamilie eller noe.. Men får se hva fremtiden bringer!♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits