Minneramme!

I dag var det virkelig fantastisk og stå opp siden Stian hadde støvsugd og tatt oppvasken! :) Og ikke nok med det men så var han jo så flink og brettet ti tonn med klær mens jeg bare så på :p Deilig!!!

Og nå står han jammen meg på kjøkkenet og lager mat til meg! Jeg er virkelig heldig!♥

Har også drevet og letet som en gal etter Sondre sine første klær, vet jeg la de så fint på hylla for og spare på de å nå når jeg skulle hente de og legge de sammen med Andrine sine så var de jammen meg borte! Og det er krise! Jeg må jo bare finne de, har tenkt og lage minneramme til mine barn og da må jeg jo bare ha de! Men dukker vell opp når jeg slutter og leter :p

-dette er en slik minnreamme jeg har tenkt og lage! Kjempe fin og dekorativ. Bildet er lånt fra denne bloggen!   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits