Jeg vill ha! Philips Avent wasabi blender!

Nå fant jeg noe jeg virkelig ønsker meg til lille Andrine, denne snakker de så varmt om og jeg har lyst å gi henne hjemmelaget mat for det meste(ikke det at jeg ikke får gjort det ellers altså) Men så enkelt.. Var kjempe fint, men klart, kan fint dampe maten og bruke den vanlige miksern min, men den synger på sitt siste også hadde det jo vært supert å bare kunne gjøre alt på en gang :p Hehe
Jeg vet at når min kjære ser dette kommer han bare til og si så unødvendig, men det driter jeg i! Hehe

Nei nå skal det spares, er ikke lenge til hun begynner med middager og slikt nå :)

   

jifashion
den så fin ut :)
17.02.2011, 11:28
URL: http://jifashion.blogg.no/
Ingeborg Gulla
stilig :D ha en fin dag da!
17.02.2011, 11:40
URL: http://ingeborgulla.blogg.no
Din kjære
Så unødvendig :P
17.02.2011, 18:55

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits