Deilig morgen og Rørosmartnan!

Får en fantastisk morgen jeg har hadt med min nydelige familie♥ Sondre våknet og kom oppi senga vår, og da ble vi bare liggende og kose oss sammen hele gjengen! Lillemor var så blid å fornøyd! Er så deilig og våkne slik. Ikke minst så sov lillemor helt til 04.30 før hun sulle ha mat i natt og det var jo helt fantastisk, føler meg jo uthvilt! :DHun har også fådt sin første tann, den har ikke kommet så veldig langt opp men vi ser den! Hehe.. Også er vi under smokketrening på henne, for jeg begynner og bli fryktelig lei av og være smokk :p Hihi.. Men hun tok den litt i går kveld så tror ikke det blir umulig nei!Vi var forresten på Rørosmartnan i går, og Sondre hadde det nok kjempe gøy, er altid morro med karuseller! Orket ikke å gå i gata for å se, er rimelig blakk så da er det ikke noe gøy og gå rundt og fryse og se etter noe man ikke kan kjøpe.. Hehe, men jeg kunne så absolutt ha tenkt meg et lammeskinn til da, kjøpte jo det vi hadde i vogna til Sondre da  han ble født men i mellomtiden har jeg hadt det i sofaen og det savner jeg litt og ettersom det er i bruk i vogna nå igjen så kunne jeg jo godt å kjøpt enda et, hehe.. Men for slike ting må man ha penger og ikke biler, oppvaskmaskiner og telefoner som går i stykker! BAH! :p

Sondre sitter bak!

Dårlig bildekvalitet men synes jo det ble litt kult fordet om ;) -Sondre og min onkel (altså onkelbess i Sondre sine øyer)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits