Lite tid til blogging i det siste!

Og det beklager jeg, men her har vi feiret 4 års dag i mange dager og vi fortsetter feiringen i dag også.. Hehe

Jeg har rukket mye i dag egentlig, laget ostekake, ryddet huset, vasket klær og tatt oppvasken(blæ, er uten oppvaskmaskin nå) Føler meg effektiv i med at jeg har hadt ei lita ei med magevondt..

Ja som dere skjønner så er vi uten oppvaskmaskin, og ikke nok med det så er jeg uten mobil.. Var så dum at jeg mistet den på hue oppi grøtskåla til lillemor i går så høytalerene er fulle av grøt(umulig og vaske rent) Er vist ikke noe som skal gå vår vei om dagen, bilen har kostet oss en formue og selvfølgelig skal alt annet gå i stykker også :( Men men, finnes vell værre ting enn og ta oppvasken for hånd :p

Nå må jeg plukke opp det siste lille før Sondre kommer hjem fra barnehagen og før det blir bursdagsfeiring nr 3 :D

   

VaniljeMamma
Sånn er det, noen ganger må man bare prioritere bort bloggen;) ha en fortsatt fin dag!:)
15.02.2011, 14:30
URL: http://vaniljemamma.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits