God morgen bloggen!

Nok en fantastisk morgen med mine to flotte barn. Andrine sov lenge i dag så jeg og Sondre har kost oss litt for oss selv med barnetv og frokost og når lillesøster sto opp ble det lek på gulvet♥ Herlig!


-dårlig bildekvalitet, jeg vet! Også er det ikke enkelt og få tre personer med i et bilde når du tar det selv :p Men her er ihvertfall vi! :) Mine to nydelige!♥


Vi vurdere en tur ut men må klare og overbevise Sondre om det først for han har bare lyst til og være inne i dag -_- Men men skal vell få til det etterhvert!


Den fantastiske mannen min og den nydelige babu♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits